Hoe kan ik een klant handmatig toevoegen?

Soms komt het voor dat je een klant handmatig wilt toevoegen aan je webshop, dit kan eenvoudig via het klantenbeheer systeem. En is te bereiken door in het linkermenu naar Klanten te gaan:

Hoe kan ik een klant handmatig toevoegen?

Hierna kan je onderaan op de knop Klant toevoegen klikken:

Hoe kan ik een klant handmatig toevoegen?

Je vult hierna de gegevens aan voor de klant, en klikt op Toevoegen om de klant toe te voegen:

Hoe kan ik een klant handmatig toevoegen?

Hierna kom je direct op de pagina terecht om de klant verder te beheren:

Hoe kan ik een klant handmatig toevoegen?

En kan je bijvoorbeeld nieuwe inlog gegevens versturen, of inloggen als de klant en een order voor hun plaatsen. Hierna ontvangt de klant alle nodige informatie op de mail, en kan je dus voor mensen een bestelling plaatsen mocht dit nodig zijn.